marleen-bakkerDromen en doorzetten

5 Jaar geleden ruilde ik mijn skates in voor hardloopschoenen. Na een natte zomer had ik mij bedacht dat ik met hardlopen zelfs met minder weer er een half uurtje uit kon. Na de Start to Run training kwam ik bij Brian in de groep. Onder zijn begeleiding en door de gezelligheid in de groep ben ik steeds verder gekomen met hardlopen.

Al snel was een half uurtje al helemaal niets. Toch blijft een marathon iets magisch voor mij. Laat staan 12 in het jaar, elke maand 1. Ik ben dan ook zeer onder de indruk van de fysieke inspanning en motivatie die Brian hiervoor opbrengt.  Buiten het sportieve element van het RunNations project, worden alle inspanningen verbonden aan Goede Doelen.

Team gevoel

Dit zijn initiatieven waarvan ik graag wil dat ze succesvol zijn.  Brian komt letterlijk in beweging om zijn wens in vervulling te doen gaan. Zo’n initiatief  moet gesteund worden! Ook draag ik de maatschappelijke en sociale doelstelling van de door Brian gekozen Goede Doelen een warm hart toe. Ik kan dan ook niets anders doen dan ook in beweging komen en samen met Team RunNations zorg te dragen dat RunNations een succes wordt.  Als ik één ding van Brian geleerd heb is dat hardlopen een individuele inspanning is maar om verder te komen heb je elkaar nodig en het is een geweldig gevoel om samen de finish te halen. In een groter geheel geldt dit natuurlijk niet alleen voor hardlopen.

Binnen het team co-ordineer ik de sponsoractiviteiten op scholen. Ook ben ik hard aan het trainen om uiteindelijk een marathon met Brian mee te lopen.

Marleen Bakker (46 jaar) komt uit Amsterdam en het organiseren van (sportieve) evenementen geeft haar veel plezier, in het dagelijks leven werkt zij als commercieel medewerker bij een internationaal opererende Nederlandse fabrikant van beschermingssystemen voor elektrische kabels.