RTV Noord-Holland: Op de radio voor de eerste keer!

Opeens zag ik in mijn mail een uitnodiging van Radio Noord-Holland. De eerste keer dat ik hem lees denk je, het is zeker een grapje. Maar na de tweede maal denk ik … wat gaaf zeg.

Radio Noord-Holland is eigenlijk nog geen 5 minuten van ons vandaan. Een uitnodiging van Radio Noord Holland! Wat gaaf!

Het is donderdag 14 december 2017, 12:30 uur en ik loop naar de studio die vijf minuten bij mijn huis vandaan is. Bij binnenkomst word ik enthousiast begroet door de receptioniste: ‘ jij bent zeker Brian Monpellier’ ze feliciteert me met een high five voor de drie marathons die ik al gelopen heb.

Uiteraard heb ik een beetje de zenuwen als ik door een redacteur de studio binnen gebracht wordt om presentator Patricia Nagelkerke te ontmoeten.Gelukkig stelt ze mij gelijk op mijn gemak en legt ze me uit hoe het werkt in de studio.

En dan zijn we live! We praten over waarom ik RunNations heb opgestart, de goede doelen, de marathons die ik al gelopen heb en de degene die nog gaan komen.

Voor ik het weet is het ook al weer voorbij. Wat een super leuke sfeer in de studio en wat geweldige ervaring.

Wil jij mijn verhaal op de radio ook horen luister dan hieronder naar de uitzending.

 

Heel veel dank aan Patricia en het team van Radio Noord Holland!

Geen reactie

Plaats als eerst een reactie.

Plaats een reactie

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.