Beste vriend van RunNations,

Ik merk dat ik al een beetje aan het aftellen ben. Nog 4 marathons te gaan en dat geeft mij een gemengd gevoel. Enerzijds heb ik een euforisch gevoel. Brian flikt het even (tot nu toe), de organisatie staat als een huis, de clinics lopen lekker maar bovenal wordt er geld binnengehaald voor onze goede doelen. Maar aan de andere kant komt het einde ook in zicht. Is er een leven na RunNations? Stoppen we met geld inzamelen? Allemaal vragen waarop het antwoord vanzelf komt.

Afgelopen weekend heeft Brian de Great Wall Marathon van China gelopen. De beelden en foto’s doen het ergste vermoeden. 42 kilometer trappen lopen en hellingen over in een verzengend vochtig klimaat. Ergens is toch wel een grens aan wat een loper aankan? Gelukkig was het overgrote deel redelijk vlak maar direct na de start en vlak voor de finish moest toch echt wel de chinese muur worden beklommen. Met een klein clubje RunNations-aanhangers ging Brian deze uitdaging aan. En het commentaar van Brian: Het was super! Zodra de mannen en vrouwen terug zijn, staat hun blog op de site van RunNations. 

De clinics beginnen steeds populairder te worden. Dat is mooi want dan wordt er meer geld opgehaald. Op 25 april hebben we weer een ontspannen rondje gelopen met mooi weer. En de pot voor KWF is natuurlijk ook weer gespekt. Want daar doen we het allemaal voor.

De clinic die op 9 mei gepland stond hebben we helaas moeten verplaatsen. Deze staat nu op 31 mei en we starten om 19.00u vanuit ons stamcafe Cafe Schinkelhaven 126 aan de Amstelveenseweg in Amsterdam. Met deze clinic halen we geld op voor KIKA. Dit goede doel behoeft volgens mij geen uitleg. Iemand vroeg mij of er een max. aantal deelnemers gesteld is aan de clinic. Ik antwoordde: zoveel als er in het Vondelpark kunnen…… Kom dus allemaal en neem ook je vrienden mee. Het is leuk, ontspannen en het geeft een heerlijk gevoel om in een lentezonnetje oefeningen te doen en daarmee KIKA te helpen (de lentezon is overigens niet gegarandeerd!).

En denk ook nog even aan je eigen inzamelingen. RunNations is in het leven geroepen om geld in te zamelen voor goede doelen en we hebben nog maar enkele maanden. De organisatie kan dat niet alleen: we hebben jullie daarbij nodig. En hard ook! Betrek je vrienden, familie, buren, collega’s. Laat je sponsoren, doe gek, zamel lege flessen in, ga auto’s wassen, verkoop je oude spullen, organiseer een loterij, bak een taart op bestelling of vraag gewoon om een bijdrage zonder tegenprestatie. Alles is geoorloofd! 

Ik zie je graag op 31 mei in cafe Schinkelhaven om 19:00u.