Beste vriend van RunNations,

 

Alweer een maand voorbij! Wat gaat de tijd snel. Na AmsterdamNew York en Chili is ook Dubai aan de beurt geweest. Je kunt het laatste verslag samen met alle andere verslagen lezen op Brian’s blog op runnations.nl

 

Dat was 4 op een rij en de volgende staat alweer op de planning. Deze keer is het Tel-Aviv en Artsen Zonder Grenzen staat centraal. Niet al te moeilijk zou je zeggen. Een vlak parcours, een lekker zonnetje en 21 graden maar als je al 4 marathons in de benen hebt en je moet er na Tel-Aviv nog 7, dan klinkt dat toch even iets anders. Maar Brian vertoont nog geen enkel teken van vermoeidheid. Sterker nog: hij gaat het steeds leuker vinden! En als je ergens plezier in hebt, gaat alles veel makkelijker. 

 

Wisten jullie trouwens dat Brian ‘airtime’ gehad heeft bij Omroep Max? Hij heeft daar verteld over zijn prestatie en heeft Runnations natuurlijk gepromoot. Je kan de video terugzien op de blog van Brian http://runnations.nl/blog/ Dus naast de krant (Het Parool) en de radio (RTVNH) zijn we nu ook op TV bekend. Gebruik deze media-uitingen natuurlijk ook gerust voor je eigen promotie.

 

Dan nog even wat updates van het inzamelfront. In de vorige e-mail hebben we je tips gegeven over hoe je op een leuke manier geld kunt inzamelen en we hopen dat deze tips hebben geholpen. We doen er nog een schepje bovenop. Iedere maand verzorgen we een GRATIS hardloopclinic. In principe is dat alleen voor de ‘vrienden’ van RunNations maar we hebben besloten de clinic open te stellen voor en breder publiek. Dus iedereen die graag wil, mag zich inschrijven. Er zit natuurlijk wel een randvoorwaarde aan: Gratis kan natuurlijk nooit gratis zijn als we geld aan het inzamelen zijn voor goede doelen. Een bijdrage aan het goede doel is verplicht. We gaan voor aanvang van de clinic met de pet rond en deze keer is de opbrengst voor Artsen Zonder Grenzen. Dus schrijf je in, neem je vrienden, buren, familie, kennissen en collega’s mee zodat we zo veel mogelijk geld kunnen inzamelen met de clinic. En dit doen we iedere maand. 

 

De eerstvolgende clinic is op 28 februari in het Vondelpark. De verzamellocatie is Cafe Schinkelhaven aan de Amstelveenseweg 126. We starten om 19.00u. Je kunt je aanmelden via de facebookpagina van Runnations:  https://www.facebook.com/events/515613742172320/ 

 

Wellicht tot dan en have fun!

Marcel van RunNations