In de uitzending bij Tijd voor MAX

Daar zat ik dan opeens in de studio van Omroep Max. Nooit gedacht dat ik mijn project RunNations zo in de picture zou kunnen zetten. Voor het eerst live op TV, spannend, geweldig en een super leuke ervaring. De warme ontvangst door Hilde, de redacteur. Daarna via een eigen kleedkamer naar de make up en dan aan tafel bij Martine en Sijbrand mijn verhaal mogen vertellen. Bijzondere live muziek van Esther Groenenberg & band. En na afloop een klein drankje met Viktor Brand en dokter Ted van Essen en een hapje van kok Rick van den Broek. Met heel veel plezier kijk ik er op terug en gaan we door met RunNations……where needs and dreams come together….. it is happening!
Heb je de uitzending gemist of wil je nog eens terug kijken zie dan deze link (vanaf 11.30 minuut)

 

 

Geen reactie

Plaats als eerst een reactie.

Plaats een reactie

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.