‘Stoppen is geen optie’

“Brian ken ik al vanaf onze jeugd. Dezelfde school, buurt, hobby’s, werkgever en dezelfde dingen meegemaakt. We Foto Marcel Middelinkhebben een relatie opgebouwd waarbij je elkaar soms een tijdlang niet ziet maar weet dat wanneer het nodig is, je er voor elkaar bent. Toen Brian me vroeg of ik mee wilde doen aan dit initiatief, heb ik geen moment getwijfeld. ‘Zolang ik maar niet hoef te rennen: een marathon lijkt me zó ver’, zei ik. Maar als zelfstandig ondernemer ben ik goed in organiseren en zaken ‘over de streep trekken’, dus samen met de andere groepsleden vormen we een uitstekend team.”

Winnaar op nette schoenen
“Ik weet nog goed dat de jaarlijkse Sloterplasloop op de middelbare school op het programma stond. Brian kwam op school maar was zijn spullen vergeten. ‘Geeft niet’, zei Brian, en stelde zich op achter de startlijn in spijkerbroek en nette schoenen. Het startschot klonk en amper twintig minuten later kwam hij als winnaar over de finish. Wat een talent!
Dat hij zijn talent ook gebruikt om anderen te helpen, is groots en dat inspireert mij om daarin mee te gaan, zodat wij weer anderen kunnen inspireren en zo de wereld beter kunnen maken. Ambitieus? Vast! En daarom zijn we nog meer gemotiveerd want stoppen is geen optie.”

Marcel Middelink (49), getrouwd en vader van Kim (10) en Luc (7).
Eigenaar van Summid Consulting voor advies over en uitvoering van Project- en Interim Management op het gebied van Organisatie, IT en Business.