Bas in actie bij het verspringen op de WK

Bas in actie bij het verspringen op de WK

‘Wij gaan ervoor zorgen dat hij zijn doel bereikt’

“Brians doel om twaalf marathons in twaalf maanden uit te lopen klinkt bijna als een onzinnig project. Zo iets doe je niet zonder de nodige voorbereiding. Het is Brian gelukt om een team samen te stellen dat hem tot en met de laatste van de twaalf marathons van dit project zal bijstaan.
Toen Brian mij vroeg om hem te ondersteunen werd ik direct ingepakt door zijn enthousiasme (ik denk dat we daar allemaal ‘last’ van hebben). Als fysiotherapeut kan ik bijdragen aan het in goede conditie houden van zijn lichaam. Als ex-ICT’er ondersteun ik hem met het bouwen van deze site.”

In balans
“Bewegen, sporten, genieten en ontspannen zijn vier elementen die mij aanspreken. Ik probeer dan ook altijd hier een balans tussen te vinden. Zomer 2016 deed ik mee aan de WK atletiek voor Masters in Lyon. Ik kwam namens Nederland uit op de tienkamp, ook al zo’n ambitieus project. De bovengenoemde balans liep toen niet helemaal lekker. Gelukkig is alles goed gekomen en heb ik een persoonlijke topprestatie kunnen neerzetten.
Als RunNations-team gaan wij ervoor zorgen dat Brian in balans blijft en zo zijn doel kan verwezenlijken.”

Bas Masteling (41), fysiotherapeut, webmaster en woonachtig in Amsterdam.