# 7 | NN Rotterdam Marathon 2018 – 8 april 2018 

Een marathon lopen in de stad Rotterdam, wie had ooit gedacht dat een echte Amsterdammer zoals ik dat zou doen en dat ik er ook zo van zou genieten! Wat een geweldige sfeer was er in Rotterdam. Met veel supporters, vrienden en familie langs de kant die mij toejuichten. Met de prachtige skyline van Rotterdam en de indrukwekkende Erasmusbrug!

Het was een warme dag, boven de 20 graden. Met de eerdere 6 marathons in de benen ben ik er ondertussen gelukkig aan gewend om in deze temperaturen te lopen. Ik vind het bijna prettig ;-). Helaas was dat niet voor iedereen zo en zijn er veel mensen moeten stoppen. En dat is natuurlijk ook het lopen van de Marathon en kan helaas iedereen gebeuren. Mijn advies is dan ook als het gebeurd, kies een andere mooie marathon, leer van wat je hebt mee gemaakt en motiveer jezelf opnieuw de uitdaging aan te gaan!

Mijn marathon in Rotterdam is gesponsord door AON, en samen met een aantal oud collega’s hebben we geld opgehaald voor het goede doel ‘Fonds Gehandicaptensport’. Samen liepen we in het RunNations shirt en dat vond ik geweldig om te zien. Super trots en dankbaar ben ik dat we geld hebben kunnen ophalen voor zo’n prachtig goed doel.

Aon Nederland bedankt en tot snel! 

Geen reactie

Plaats als eerst een reactie.

Plaats een reactie

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.