#6 | Spanje – De Barcelona Marathon 2018 – 11 maart 2018

12 marathons in 12 maanden, elke maand een marathon in het binnen of buitenland.

We zijn bij de zesde marathon aangekomen. In Barcelona deze keer. De zon schijnt er, het eten is heerlijk en de benen voelen goed. Ik ben er klaar voor en heb er zin in! Dit keer loop ik met Michael Huijskens en Maurice Buijzen. Carriere Amsterdam sponsort deze marathon en we lopen voor het goede doel Favelastreet. Favalastreet Foundation wil met de kracht van straatvoetbal een nieuwe generatie van sterke rolmodellen creëren in achterstandswijken overal op de wereld.

Het is zondag en we staan met z’n drieën in het startvak. We zijn van plan om de marathon ook samen uit te lopen maar je weet nooit of dat ook gaat lukken. Deze marathon loopt dwars door de stad langs veel van de bekende bezienswaardigheden, dat maakt deze marathon erg speciaal. We genieten, vooral van de vele lopers uit verschillende landen. Op verschillende punten langs de route staat Bianca om ons aan te moedigen. De route laat ons klimmen en dalen wat wel wat doet met de benen, maar gelukkig gaat het goed en ook na de marathon voel ik er weinig van. We redden het gezamenlijk en gaan lachend de finish over. Een lekker biertje om deze marathon te vieren lonkt en er wordt gedronken 😉

De tijd vliegt en we zijn inmiddels al op de helft van deze uitdaging! De eerste, na de helft, is volgende maand in Rotterdam! Kom je kijken of meelopen?

Geen reactie

Plaats als eerst een reactie.

Plaats een reactie

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.