#5 | Israël – Tel Aviv Marathon 23 februari 2018

Wat moest ik daarvan verwachten…? Ik hoorde zoveel verschillende verhalen, verhalen waar je blij van wordt en verhalen waar je bang van wordt. Maar ja, de keuze was gemaakt.

En hoe vond ik het dan: nou in een woord ‘geweldig’. Wat een belevenis weer. Het begint bij de officiële EXPO. Daarna de pasta party, waarbij ik met een Israëlisch gezin aan tafel zat. Eerst wel even aftasten, maar nadat de moeder de leiding nam begon het vragenvuur en hebben we het gezellig gehad. Tevens was de pasta erg lekker.

Marathondag. Start om 07.00 uur. Maar voordat ik in het startvak sta moet ik wandelen naar de start en dat is ook nog eens ruim 6 kilometer. Ondanks de pogingen van het personeel van het hotel waar ik logeer om vervoer te regelen is er zo vroeg in de ochtend geen taxi te krijgen en is het OV nog niet up and running. Een klein minpuntje. Gelukkig ben ik niet alleen want ik wandel samen met een Belgische loper. Samen treffen we een Nederlandse loper en gezellig kletsend over onze grote marathon avonturen komen we aan bij de start. En daar lijkt het wel op een festival terrein. Wat een geweldige sfeer en omgeving.

Dan gaan we van start en voert de marathon me langs de kust, over de boulevard, langs een visserij en weer terug de binnenstad in. Een superfijn parcours waar menig andere stad jaloers op kan zijn. Ik ben zeer blij dat ik uiteindelijk deze marathon heb gekozen en ga stuiterend de finish over! Bekijk hier de oorkonde:).

 Marathon nummer 5 zit erop! Nu rust en over twee weken naar Barcelona voor de volgende! Nu al zin in.

Sportieve groeten, Brian

Geen reactie

Plaats als eerst een reactie.

Plaats een reactie

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.